Eurooppa-jaksossa oppilailla oli tehtävänä "matkustaa" Euroopan kuuluisimpien nähtävyyksien äärelle ja kerätä Book Creatoriin "matka-albumi" kuvista. Oppilaat käyttivät iPadin Google Earth-sovellusta ja etsivät itseään kiinnostavia nähtävyyksiä ja kuvasivat ne screenshotilla. Kuvat liitettiin Book Creator-kirjaan ja niiden yhteyteen liitettiin tiedot nähtävyydestä.

Euroopppa-jaksossa oppilailla oli tehtävänä "matkustaa" Euroopan kuuluisimpien nähtävyyksien äärelle ja kerätä Book Creatoriin "matka-albumi" kuvista. Oppilaat käyttivät iPadin Google Earth-sovellusta ja  etsivät itseään kiinnostavia nähtävyyksiä ja kuvasivat ne screenshotilla. Kuvat liitettiin Book Creator-kirjaan ja niiden yhteyteen liitettiin tiedot nähtävyydestä. 

Toinen hyvä Google Earth-ominaisuus on lentosimulaattori. Simulaattorilla voi lentää esim. pienkoneella tai hävittäjällä valitsemiensa kartta-alueiden yläpuolella. Sillä voi esim. kierrellä oman kaupungin yläpuolella tutkimassa kotiseutua tai oppilaille voi antaa tietyn ulkomaankohteen, jonne lentää kotikaupungin kentältä. Loistavaa suunnan hahmottamista, maamerkkien huomioimista tai vaikka ilmansuuntien opettelua.